A partir del 12 de febrer es reprendran les visites guiades al Taller Masriera
avvdretaeixample

L’Ajuntament de Barcelona torna a oferir visites guiades gratuïtes de caràcter històric i arquitectònic en aquest edifici singular del carrer Bailèn 70 en forma de temple clàssic, que des de l’estiu de 2020 és propietat municipal amb l’objectiu que aculli equipaments comunitaris del barri.

Amb les limitacions de cabuda imposades pel PROCICAT a causa de la pandèmia de la covid-19, durant l’any passat i fins al novembre es van fer visites guiades al Taller Masriera en grups petits per mostrar a la ciutadania aquest edifici singular, llargament reivindicat pel veïnat i les entitats de la Dreta de l’Eixample.

Ara la nova temporada de visites començarà el 12 de febrer i incrementa el número de dies respecte l’any passat: 12 i 19 de febrer, 12 i 26 de març, 9 d’abril, 7 i 21 de maig, 11 de juny, 9 de juliol, 6 d’agost, 10 i 17 de setembre, 8 i 29 d’octubre, 12 i 26 de novembre i 10 de desembre.

Es programaran tres visites d’uns 50 minuts que començaran a les 10.30 h, 11.30 h i 12.30h i amb grups d’un màxim de 15 persones. Aniran a càrrec de personal especialitzat en la gestió d’esdeveniments culturals i amb coneixements històrics i arquitectònics.

La visita s’iniciarà al pati previ, a les escales principals d’accés, i continuarà pel vestíbul per donar accés al pati de butaques del teatre. Aquest és l’espai més adequat per fer explicacions a grups grans a l’interior de l’edifici, ja que es tracta d’una superfície àmplia i amb bona acústica. A continuació es visitarà la sala de billar i treball i es passarà a la capella de planta baixa. D’aquí es pujarà a la planta primera, on es visitarien les habitacions i la capella. L’últim tram de la visita passa pel pati del darrere de planta primera, l’amfiteatre i les escales que baixen al vestíbul.

Les reserves s’han de fer a través de la plataforma Eventbrite, fet que garantirà el control d’aforaments i la gestió de les llistes d’assistents. I s’obriran pocs dies abans per evitar que les reserves es facin amb mesos d’antelació i els dies assenyalats no s’omplin els grups.

Xarxes socials
Darreres notícies
Ja disponible el programa de la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023! (19, 20 i 21 de maig)
Per fi podem compartir amb vosaltres tota la feina que hem estat duent a terme aquests últims mesos. Aquesta magnífica...
L'AVVDE organitza la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023
Ja estem escalfant motors per una Festa Major excepcional per al barri els dies 19, 20 i 21 de maig....
Presentació i debat sobre l'Informe de l'Habitatge de Luxe a l'Eixample, el 6 de febrer
El pròxim dilluns 6 de febrer, a les 19 hores, l’Espai d’Entitats Xamfrà 317 (Aragó 317), acollirà la Presentació i Debat l’Informe de...