Èxit en la jornada del 17 de desembre, el vermut reivindicatiu organitzat per Plataforma Masriera
avvdretaeixample

El passat 17 de desembre el jardí del Taller Masriera es va omplir de música, reivindicacions, divulgació i, sobretot, de veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample. Plataforma Masriera va organitzar amb gran èxit un vermut reivindicatiu per tal d’obrir les portes del Taller al barri i fer conèixer la reivindicació veïnal per aconseguir que l’edifici es pugui convertir en l’Ateneu que tanta falta li fa al nostre barri.

Durant la jornada es van poder recollir enquestes sobre quin ús veuen els veïns a l’edifici. Del total d’enquestats, quan se’ls preguntava què volien trobar al Taller Masriera, 17 van contestar “un bar”, 15 van contestar “un espai d’arts escèniques”, 13 van contestar “un espai d’actuacions musicals”, 12 van contestar “una sala d’actes per a escoles”, 10 van contestar “un espai d’arts plàstiques”, 8 van contestar “un espai per a activitats col·laboratives”, 7 van contestar “un espai d’entitats” i 5 van contestar “un jardí”.

A més, durant tot el matí es va comptar amb música en directe de la mà del grup Down by Law, format per veïns del barri, vermut i aperitiu que van ajuntar a joves i grans en un matí de cohesió veïnal excepcional. Aquí us deixem un recull d’imatges de la jornada.

Fins la pròxima!

Xarxes socials
Darreres notícies
Festa Major 2024
1R CONCURS CARTELL FESTA MAJOR!
Ja tenim el Cartell guanyador de la Festa Major! PODEU CONSULTAR EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR EN EL SEGÜENT ENLLAÇ
AVVDE BONES FESTES I UN BON ANY 2024
AVVDE AL MERCAT DE LA CONCEPCIÓ ELS DESITJA A TOTHOM BONES FESTES I UN BON ANY 2024. SALUT I BON VEÏNATGE…! video producció...