Informe sobre les Zones Verdes de la Dreta de l'Eixample
avvdretaeixample

En el debat sobre el futur de les zones verdes del barri, que es va dur a terme el passat 19 de setembre, es va ratificar el que ara presentem com l’Informe sobre les Zones Verdes de la Dreta de l’Eixample. En el següent text podreu consultar un estudi detallat sobre la situació actual i també sobre les possibilitats que es poden oferir en una zona tan característica com l’Eixample.

Aquesta iniciativa neix de la necessitat de fomentar un manteniment i una proliferació de les zones verdes en un context d’emergència climàtica preocupant. L’Eixample Dreta pateix d’un dèficit de zones verdes i d’espais públics evident, perjudicant la qualitat de vida del veïnat. En aquest sentit, el text ofereix una anàlisi de la situació present del barri, una radiografia detallada de l’estat de les zones verdes actualment i un pla estratègic adequat a les necessitats i característiques específiques de l’Eixample Dreta.

Aquí us podeu descarregar l’informe complet:

Xarxes socials
Darreres notícies
Festa Major 2024
1R CONCURS CARTELL FESTA MAJOR!
Ja tenim el Cartell guanyador de la Festa Major! PODEU CONSULTAR EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR EN EL SEGÜENT ENLLAÇ
AVVDE BONES FESTES I UN BON ANY 2024
AVVDE AL MERCAT DE LA CONCEPCIÓ ELS DESITJA A TOTHOM BONES FESTES I UN BON ANY 2024. SALUT I BON VEÏNATGE…! video producció...