La Tresoreria de la Seguretat Social subhasta un equipament públic
Ines Martin
A la 3a No va la vençuda!!
Signa contra l’especulació i per aturar la subasta:  http://chng.it/SKfbZSD4Gx

Els antics Jutjats de Magistratura de la Ronda Sant Pere 41 constitueixen un equipament amb clau 7a del Pla General Metropolità, amb una superfície útil de 5.296 m². Després del trasllat dels Jutjats a la Ciutat de la Justícia, l’edifici va quedar totalment buit, tancat i sense ús, fins que es va fer un primer intent de subhasta el 2017 i,  un segon el 2018 amb un preu de sortida de 16,75 milions d’euros, les quals van quedar desertes. L’11 de novembre del 2019 va ser publicada una tercera subhasta pel mateix preu i condicions, el termini és el 29 de novembre i la resolució prevista per l’11 de desembre.

DENUNCIEM la política d’un règim econòmic ultraliberal que fa que cada departament de les administracions públiques actuï pel seu compte, amb criteri empresarial de pèrdues o beneficis, conduint a l’alienació de béns públics, en una situació de dèficits estructurals d’equipaments, crisi d’habitatge i expulsió del veïnat, especialment en el centre de la ciutat i sense que les administracions locals hagin estat informades.

RECLAMEM que aquest edifici públic, lluny de dedicar-lo a l’especulació del mateix Estat, serveixi per a reduir els dèficits d’equipaments i d’habitatge públic de lloguer, d’acord amb allò que estableix la Llei 1/2006 i la Carta Municipal de Barcelona que són les que regulen l’alienació dels béns de l’Estat a favor de l’Ajuntament de Barcelona.

AVV DE LA DRETA DE L’EIXAMPLE, AVV I AMICS DEL PASSEIG DE SANT JOAN, AVV EIXAMPLE SOSTENIBLE, CASAL DE JOVES DE LA DRETA DE L’EIXAMPLE, GRUP D’HABITATGE EIXAMPLE DRET, AVV SAGRADA FAMÍLIA, AVV DE L’ESQUERRA DE L’EIXAMPLE, AVV DEL BARRI DE SANT ANTONI, AVV DE FORT PIENC, AVV DEL CLOT-CAMP DE L’ARPA, FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE BARCELONA (FAVB), FEM SANT ANTONI, #BARCELONANOESTÀENVENDA, SINDICAT DE LLOGATERES, SOS MONUMENTS.
Xarxes socials
Darreres notícies
Plataforma Masriera organitza un vermut reivindicatiu el pròxim 17 de desembre
Les condicions geogràfiques, patrimonials i comercials de la Dreta de l’Eixample han causat que sigui un dels barris més concorreguts...
Informe sobre les Zones Verdes de la Dreta de l'Eixample
En el debat sobre el futur de les zones verdes del barri, que es va dur a terme el passat...
Iniciades les obres dels eixos verds
Us informem que les obres dels Eixos Verds (Superilla), que comprenen una reivindicació històrica de la Dreta de l’Eixample, l’Eix de vianants...