Manifest SomMeridiana, per un eix cívic i sostenible
avvdretaeixample

La regulació de l’espai públic contempla la pacificació del trànsit en alguns carrers de Barcelona com un element clau per la millora en la qualitat de vida de la ciutadania.

Davant del projecte de modificació de la Meridiana per part de l’Ajuntament de Barcelona, l’AVVDE s’adhereix al Manifest “SomMeridiana”.

Les AVV’s i les entitats agrupades entorn de la plataforma SomMeridiana criden a l’adhesió d’un Manifest per reivindicar que la remodelació de l’avinguda Meridiana sigui un projecte integral per a tota l’avinguda, és a dir, des del Parc de la Ciutadella fins a Ciutat Meridiana/Vallbona. El Manifest reclama també, que aquest sigui un eix cívic de referència i contempli l’objectiu d’induir i de facilitar el canvi de la mobilitat més contaminadora a una més sostenible.

Segons Jaume Artigues, President de l’AVVDE “Millorar la qualitat de vida de la ciutadania és un dels objectius fonamentals de les Associacions de veïns i veïnes, per això l’AVVDE ha donat suport a SomMeridiana. Nosaltres, amb la complicitat de diverses entitats del Barri, seguirem impulsant el projecte de l’Eix de Vianants del carrer Girona per tal de convertir aquesta via en una plataforma única de vianants, amb circulació puntual de vehicles de serveis i dels cotxes dels veïns”.

Podeu descarregar el manifest en aquest enllaç.

Per adherir-vos al Manifest “Som Meridiana” podeu consultar a:
https://goo.gl/forms/tT9bBN2w3sYC3sMt2

Xarxes socials
Darreres notícies
Plataforma Masriera organitza un vermut reivindicatiu el pròxim 17 de desembre
Les condicions geogràfiques, patrimonials i comercials de la Dreta de l’Eixample han causat que sigui un dels barris més concorreguts...
Informe sobre les Zones Verdes de la Dreta de l'Eixample
En el debat sobre el futur de les zones verdes del barri, que es va dur a terme el passat...
Iniciades les obres dels eixos verds
Us informem que les obres dels Eixos Verds (Superilla), que comprenen una reivindicació històrica de la Dreta de l’Eixample, l’Eix de vianants...