Manifest SomMeridiana, per un eix cívic i sostenible
avvdretaeixample

La regulació de l’espai públic contempla la pacificació del trànsit en alguns carrers de Barcelona com un element clau per la millora en la qualitat de vida de la ciutadania.

Davant del projecte de modificació de la Meridiana per part de l’Ajuntament de Barcelona, l’AVVDE s’adhereix al Manifest “SomMeridiana”.

Les AVV’s i les entitats agrupades entorn de la plataforma SomMeridiana criden a l’adhesió d’un Manifest per reivindicar que la remodelació de l’avinguda Meridiana sigui un projecte integral per a tota l’avinguda, és a dir, des del Parc de la Ciutadella fins a Ciutat Meridiana/Vallbona. El Manifest reclama també, que aquest sigui un eix cívic de referència i contempli l’objectiu d’induir i de facilitar el canvi de la mobilitat més contaminadora a una més sostenible.

Segons Jaume Artigues, President de l’AVVDE “Millorar la qualitat de vida de la ciutadania és un dels objectius fonamentals de les Associacions de veïns i veïnes, per això l’AVVDE ha donat suport a SomMeridiana. Nosaltres, amb la complicitat de diverses entitats del Barri, seguirem impulsant el projecte de l’Eix de Vianants del carrer Girona per tal de convertir aquesta via en una plataforma única de vianants, amb circulació puntual de vehicles de serveis i dels cotxes dels veïns”.

Podeu descarregar el manifest en aquest enllaç.

Per adherir-vos al Manifest “Som Meridiana” podeu consultar a:
https://goo.gl/forms/tT9bBN2w3sYC3sMt2

Xarxes socials
Darreres notícies
Èxit en la preestrena del documental El Silenci del Temple
La Sala d’actes de la Casa Macaya s’ha omplert de veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample per veure...
Festa Major de la Dreta de l'Eixample
De divendres 27 fins diumenge 29 de maig i coincidint amb la celebració de la Fira Modernista. El Casal de...
La Plataforma Masriera presenta el documental "El Silenci del Temple"
Pot un edifici canviar el destí d’un barri? “El Silenci del Temple” és el testimoni de la lluita veïnal per...