OBRIM EL TELÓ
Ines Martin

OBRIM EL TELÓ: RECUPEREM EL TALLER MASRIERA COM A ATENEU A LA DRETA DE L’EIXAMPLE

El Grup d’Arquitectes de l’Eixample del COAC es troba cada primer dimecres de mes per com- partir i debatre els reptes dels nostres barris. Amb motiu de la Festa d’Arquitectura de l’Eixample d’aquest any 2020, vam considerar amb l’AVVDE que havíem de sumar-nos amb totes les entitats veïnals per re- cuperar el Taller Masriera com ateneu o equipament de proximitat del barri.

FESTA D’ARQUITECTURA DE L’EIXAMPLE: OBRIM EL TELÓ
Del 7 al 17 de maig es celebrarà la “Setmana d’Arquitectura 2020. Els Grups d’Arquitectes de la Demarcació de Barcelona organitzen enguany 10 Festes d’Arquitectura, una per cadascun dels districtes de la ciutat. L’objectiu és apropar l’arquitectura a la ciutadania i posar en valor elements arquitectònics de cada districte, així com la professió de l’arquitecte i la seva funció social.

El Grup d’Arquitectes de l’Eixample del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) vol sumar-se amb totes les entitats veïnals que reivindiquen la recuperació  del Taller Masriera com ateneu i equipament de proximitat del barri.

Enguany, davant la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, totes les activitats de la Setmana d’Arquitectura s’han transformat i es duran a terme de manera online.Pots participar-hi des de casa!

 

BALLO AL BALCÓ
L’activitat que El Grup d’Arquitectes de l’Eixample del COAC i l’AVVDE  et proposem és interpretar la coreografia que ens ha preparat el ballarí i coreògraf Toni Mira, on fusiona els seus estudis d’arquitectura amb la seva passió, la dansa, per dissenyar una coreografia de ball col·lectiu online.

Grava’t ballant aquesta coreografia al balcó o a dins de casa, i envia’ns el teu vídeo abans del 5 de maig a femarquitectura@coac.net. Amb els vídeos rebuts farem un videomuntatge de dansa col·lectiva!

El divendres 8 de maig a les 20.15 h, tot just després dels aplaudiments al personal sanitari i de serveis essencials, presentarem al web del COAC el videomuntatge Ballo al Balcó.

Tota la informació a: https://www.arquitectes.cat/ca/system/files/users/127/festaarquitectura_eixample.pdf 

Xarxes socials
Darreres notícies
Plataforma Masriera organitza un vermut reivindicatiu el pròxim 17 de desembre
Les condicions geogràfiques, patrimonials i comercials de la Dreta de l’Eixample han causat que sigui un dels barris més concorreguts...
Informe sobre les Zones Verdes de la Dreta de l'Eixample
En el debat sobre el futur de les zones verdes del barri, que es va dur a terme el passat...
Iniciades les obres dels eixos verds
Us informem que les obres dels Eixos Verds (Superilla), que comprenen una reivindicació històrica de la Dreta de l’Eixample, l’Eix de vianants...