OBRIM EL TELÓ
Ines Martin

OBRIM EL TELÓ: RECUPEREM EL TALLER MASRIERA COM A ATENEU A LA DRETA DE L’EIXAMPLE

El Grup d’Arquitectes de l’Eixample del COAC es troba cada primer dimecres de mes per com- partir i debatre els reptes dels nostres barris. Amb motiu de la Festa d’Arquitectura de l’Eixample d’aquest any 2020, vam considerar amb l’AVVDE que havíem de sumar-nos amb totes les entitats veïnals per re- cuperar el Taller Masriera com ateneu o equipament de proximitat del barri.

FESTA D’ARQUITECTURA DE L’EIXAMPLE: OBRIM EL TELÓ
Del 7 al 17 de maig es celebrarà la “Setmana d’Arquitectura 2020. Els Grups d’Arquitectes de la Demarcació de Barcelona organitzen enguany 10 Festes d’Arquitectura, una per cadascun dels districtes de la ciutat. L’objectiu és apropar l’arquitectura a la ciutadania i posar en valor elements arquitectònics de cada districte, així com la professió de l’arquitecte i la seva funció social.

El Grup d’Arquitectes de l’Eixample del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) vol sumar-se amb totes les entitats veïnals que reivindiquen la recuperació  del Taller Masriera com ateneu i equipament de proximitat del barri.

Enguany, davant la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, totes les activitats de la Setmana d’Arquitectura s’han transformat i es duran a terme de manera online.Pots participar-hi des de casa!

 

BALLO AL BALCÓ
L’activitat que El Grup d’Arquitectes de l’Eixample del COAC i l’AVVDE  et proposem és interpretar la coreografia que ens ha preparat el ballarí i coreògraf Toni Mira, on fusiona els seus estudis d’arquitectura amb la seva passió, la dansa, per dissenyar una coreografia de ball col·lectiu online.

Grava’t ballant aquesta coreografia al balcó o a dins de casa, i envia’ns el teu vídeo abans del 5 de maig a femarquitectura@coac.net. Amb els vídeos rebuts farem un videomuntatge de dansa col·lectiva!

El divendres 8 de maig a les 20.15 h, tot just després dels aplaudiments al personal sanitari i de serveis essencials, presentarem al web del COAC el videomuntatge Ballo al Balcó.

Tota la informació a: https://www.arquitectes.cat/ca/system/files/users/127/festaarquitectura_eixample.pdf 

Xarxes socials
Darreres notícies
Ja disponible el programa de la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023! (19, 20 i 21 de maig)
Per fi podem compartir amb vosaltres tota la feina que hem estat duent a terme aquests últims mesos. Aquesta magnífica...
L'AVVDE organitza la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023
Ja estem escalfant motors per una Festa Major excepcional per al barri els dies 19, 20 i 21 de maig....
Presentació i debat sobre l'Informe de l'Habitatge de Luxe a l'Eixample, el 6 de febrer
El pròxim dilluns 6 de febrer, a les 19 hores, l’Espai d’Entitats Xamfrà 317 (Aragó 317), acollirà la Presentació i Debat l’Informe de...