PACIFICACIÓ DE CARRERS A L'EIXAMPLE
Ines Martin

BONES NOTÏCIES PER LA PACIFICACIÓ DE CARRERS A L’EIXAMPLE

El Consistori ha anunciat noves mesures per tal de pacificar el trànsit a la ciutat de cara al desconfinament. Aquestes noves mesures se sumen a les anunciades abans de l’estat d’alarma i permetran augmentar en 21 quilòmetres els carrils bicicleta i guanyar 30.000 metres quadrats per als vianants.

L’augment dels carrils bicicleta se centraran bàsicament a l’Eixample. Concretament als carrers Via Augusta, Pau Claris, Roger de Llúria, Castillejos, València, Gran Via, la carretera de Sants, Can Dragó, el passeig de Santa Coloma i Indústria, que a partir d’ara tindran carrils bici nous que implicaran la reducció d’un carril de circulació per als cotxes.

A més, diversos trams dels carrers Rocafort, Consell de Cent i Girona, passaran a tenir un sol carril per els cotxes, que també veuran reduïda la velocitat màxima a 30 quilòmetres per hora, i a tenir un carril bicicleta.

Pel que fa a la mobilitat dels vianants, es guanyaran fins a 30.000 metres quadrats. La primera actuació serà el tancament del trànsit en diversos trams dels laterals de la Gran Via i la Diagonal. Concretament seran els trams tallats de la Diagonal aniran des de Francesc Macià a Passeig de Gràcia en sentit sud i des del carrer Marina fins a Passeig de Gràcia en sentit nord. A la Gran Via es tallarà la circulació en sentit Besós des de la plaça Espanya fins la plaça Tetuan.

També ha anunciat que s’ampliaran les voreres de la Via Laietana, que passaran a tenir 4,5 metres d’amplada i que provocarà la reducció dels carrils de circulació a un per sentit. Alhora, la velocitat màxima també serà de 30 quilòmetres per hora.

Xarxes socials
Darreres notícies
Èxit en la preestrena del documental El Silenci del Temple
La Sala d’actes de la Casa Macaya s’ha omplert de veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample per veure...
Festa Major de la Dreta de l'Eixample
De divendres 27 fins diumenge 29 de maig i coincidint amb la celebració de la Fira Modernista. El Casal de...
La Plataforma Masriera presenta el documental "El Silenci del Temple"
Pot un edifici canviar el destí d’un barri? “El Silenci del Temple” és el testimoni de la lluita veïnal per...