Plataforma Masriera organitza un vermut reivindicatiu el pròxim 17 de desembre
avvdretaeixample

Les condicions geogràfiques, patrimonials i comercials de la Dreta de l’Eixample han causat que sigui un dels barris més concorreguts i habitat per turistes de tota la ciutat. Aquest fet ha provocat que, cada vegada més, veïns i veïnes han hagut de marxar a altres barris per poder mantenir el seu nivell de vida. Per altra banda, la Dreta de l’Eixample compta amb molt pocs equipaments públics i, específicament, no disposem d’un espai obert al veïnat, amb un projecte cultural potent i intergeneracional. És a dir, no tenim un Ateneu. Però sí que comptem amb un edifici molt emblemàtic del nostre barri i que actualment està en desús: el Taller Masriera. La Plataforma Masriera vol reivindicar aquest edifici com a aparador i altaveu de les veïnes i veïns de la Dreta de l’Eixample.

Un dels aspectes més importants respecte del Taller Masriera és la seva sala de teatre, el Teatre Studium, que volem mantenir com a valor patrimonial de l’edifici i del llegat de la família Masriera. Les primeres propostes de l’ICUB per reformar l’edifici no contemplaven el manteniment de la sala. Per això, la Plataforma Masriera volem que el nostre ateneu compti amb un lligam fort i compromès amb les arts escèniques i que el teatre es mantingui com a una de les parts fonamentals de l’edifici.

Per tots aquests motius, el pròxim 17 de desembre, d’11 a 14 hores, estarem al jardí del Taller Masriera oferint visites guiades, organitzant espais de debat oberts a tothom, i tot  acompanyat de música i vermut a preus populars.

Us hi esperem! 

Xarxes socials
Darreres notícies
Festa Major 2024
1R CONCURS CARTELL FESTA MAJOR!
Ja tenim el Cartell guanyador de la Festa Major! PODEU CONSULTAR EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR EN EL SEGÜENT ENLLAÇ
AVVDE BONES FESTES I UN BON ANY 2024
AVVDE AL MERCAT DE LA CONCEPCIÓ ELS DESITJA A TOTHOM BONES FESTES I UN BON ANY 2024. SALUT I BON VEÏNATGE…! video producció...