Portes obertes Plataforma Masriera
avvdretaeixample

Els veïns i veïnes, les entitats i integrants del món de la cultura, hem guanyat l’espai emblemàtic del TALLER MASRIERA de Bailèn 70. El passat 2 de juliol de 2020, l’Ajuntament va anunciar la seva adquisició a través d’una permuta.

Des de la Plataforma Masriera, estem d’enhorabona després d’anys de reivindicació d’aquest espai que ha de convertir-se en un nou equipament comunitari de proximitat i, esdevenir un autèntic pol dinamitzador de la vida associativa i cultural del barri al servei de les activitats populars, de les arts escèniques, de les iniciatives per al jovent i la gent gran i dels projectes que se’n derivin i puguem compartir amb la ciutadania.

Per això, ens complau convidar-vos a la Jornada de Portes Obertes que se celebrarà el pròxim dia 24 d’octubre, una ocasió per compartir amb vosaltres aquesta enhorabona i agrair-vos tot el suport que hem rebut.

Ens agradarà comptar amb vosaltres en les activitats previstes i us animem a descobrir el Taller Masriera a través de les visites organitzades per Open House (https://www.48hopenhousebarcelona.org/els-edificis/taller-masriera/), perquè creiem, fermament, en la importància de conèixer de primera mà el projecte que s’està bastint per veure renéixer el Taller Masriera i, permetre així, regenerar la vida cultural del barri de la Dreta de l’Eixample. Un coneixement que serà fonamental en el moment en què l’Ajuntament obri un espai de participació ciutadana per a constituir el Grup Impulsor de l’Ateneu Taller Masriera.  

Podeu trobar més informació accedint a: https://www.plataformamasriera.cat/

Xarxes socials
Darreres notícies
Ja disponible el programa de la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023! (19, 20 i 21 de maig)
Per fi podem compartir amb vosaltres tota la feina que hem estat duent a terme aquests últims mesos. Aquesta magnífica...
L'AVVDE organitza la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023
Ja estem escalfant motors per una Festa Major excepcional per al barri els dies 19, 20 i 21 de maig....
Presentació i debat sobre l'Informe de l'Habitatge de Luxe a l'Eixample, el 6 de febrer
El pròxim dilluns 6 de febrer, a les 19 hores, l’Espai d’Entitats Xamfrà 317 (Aragó 317), acollirà la Presentació i Debat l’Informe de...