Portes obertes Plataforma Masriera
avvdretaeixample

Els veïns i veïnes, les entitats i integrants del món de la cultura, hem guanyat l’espai emblemàtic del TALLER MASRIERA de Bailèn 70. El passat 2 de juliol de 2020, l’Ajuntament va anunciar la seva adquisició a través d’una permuta.

Des de la Plataforma Masriera, estem d’enhorabona després d’anys de reivindicació d’aquest espai que ha de convertir-se en un nou equipament comunitari de proximitat i, esdevenir un autèntic pol dinamitzador de la vida associativa i cultural del barri al servei de les activitats populars, de les arts escèniques, de les iniciatives per al jovent i la gent gran i dels projectes que se’n derivin i puguem compartir amb la ciutadania.

Per això, ens complau convidar-vos a la Jornada de Portes Obertes que se celebrarà el pròxim dia 24 d’octubre, una ocasió per compartir amb vosaltres aquesta enhorabona i agrair-vos tot el suport que hem rebut.

Ens agradarà comptar amb vosaltres en les activitats previstes i us animem a descobrir el Taller Masriera a través de les visites organitzades per Open House (https://www.48hopenhousebarcelona.org/els-edificis/taller-masriera/), perquè creiem, fermament, en la importància de conèixer de primera mà el projecte que s’està bastint per veure renéixer el Taller Masriera i, permetre així, regenerar la vida cultural del barri de la Dreta de l’Eixample. Un coneixement que serà fonamental en el moment en què l’Ajuntament obri un espai de participació ciutadana per a constituir el Grup Impulsor de l’Ateneu Taller Masriera.  

Podeu trobar més informació accedint a: https://www.plataformamasriera.cat/

Xarxes socials
Darreres notícies
Èxit en la preestrena del documental El Silenci del Temple
La Sala d’actes de la Casa Macaya s’ha omplert de veïns i veïnes de la Dreta de l’Eixample per veure...
Festa Major de la Dreta de l'Eixample
De divendres 27 fins diumenge 29 de maig i coincidint amb la celebració de la Fira Modernista. El Casal de...
La Plataforma Masriera presenta el documental "El Silenci del Temple"
Pot un edifici canviar el destí d’un barri? “El Silenci del Temple” és el testimoni de la lluita veïnal per...