Primera fase de la campanya per construir el futur Masriera superada!
avvdretaeixample

Ja hem superat la primera fase de la campanya de micromecenatge per construir el futur Ateneu Taller Masriera! La campanya publicada a Goteo ha superat la primera ronda fixada en 9.675€ que faran possible la realització del documental El Silenci del Temple.

Amb la recaptació inicial podran cobrir-se les primeres despeses d’aquells elements més fonamentals del documental. Ara ens toca endinsar-nos a la segona ronda que marca l’objectiu de recaptar 3.775€ més. En total 13.450€ que ajudaran a consolidar el projecte amb algunes millores importants com per exemple, i entre d’altres, els complements que facilitin la comprensió del documental a les persones amb dificultats auditives.

SI ENCARA NO HI HAS POGUT PARTICIPAR, FES-HO! Col·labora en la lluita veïnal per guanyar el futur Masriera clicant sobre aquest enllaç.

Xarxes socials
Darreres notícies
Consulta tots els esdeveniments per celebrar el 25N
Consulta aquí tots els actes i esdeveniments que s’organitzen al barri per celebrar el 25N, dia internacional de l’eliminació de la violència...
Debat sobre els usos de l'espai públic al barri: mobilitat, activitat comercial i convivència
Al darrer Consell de Barri de la Dreta de l’Eixample, celebrat el dimarts 16 de novembre de 2021, es va obrir debat...
Primera fase de la campanya per construir el futur Masriera superada!
Ja hem superat la primera fase de la campanya de micromecenatge per construir el futur Ateneu Taller Masriera! La campanya publicada...