PUNXEM LA BOMBOLLA: Manifestació per denunciar els lloguers abusius
Ines Martin

El sindicat de llogaters ha convocat, el pròxim 6 d’abril a les 18:00 h, la manifestació “Punxem la bombolla” per denunciar els preus abusius dels lloguers. La manifestació començarà als Jardinets de Gràcia i acabarà a la parada de metro Diagonal (L3, L5). La defensa dels lloguers assequibles i estables, la creació d’un parc públic d’habitatges de lloguer i l’exigència de mesures polítiques i fiscals per adequar els lloguers a la renda disponible de la llar, són les mesures principals sobre les quals es construeix la protesta.

L’organització crida al carrer als veïns i veïnes per denunciar el negoci que les indústries immobiliàries i turístiques fan amb les llars del barri. Una major intervenció de l’Ajuntament és necessària, començant per la possibilitat de contractes de lloguer únic per oficines d’Habitatge dels Ajuntaments per poder posar fi als abusos dels intermediaris.

Per poder fer front als desnonaments sense alternativa habitacional s’exigeix una major autonomia financera dels ajuntaments per gestionar el parc habitacional de les ciutats. Per contribuir a aquest parc, es proposa adquirir els habitatges acumulats per la banca i els fons voltors per a poder garantir la seva funció social.

Aquí trobareu el Manifest #PunxemLaBombolla amb tots els punts detallats i explicats.

Xarxes socials
Darreres notícies
Ja disponible el programa de la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023! (19, 20 i 21 de maig)
Per fi podem compartir amb vosaltres tota la feina que hem estat duent a terme aquests últims mesos. Aquesta magnífica...
L'AVVDE organitza la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023
Ja estem escalfant motors per una Festa Major excepcional per al barri els dies 19, 20 i 21 de maig....
Presentació i debat sobre l'Informe de l'Habitatge de Luxe a l'Eixample, el 6 de febrer
El pròxim dilluns 6 de febrer, a les 19 hores, l’Espai d’Entitats Xamfrà 317 (Aragó 317), acollirà la Presentació i Debat l’Informe de...