PUNXEM LA BOMBOLLA: Manifestació per denunciar els lloguers abusius
Ines Martin

El sindicat de llogaters ha convocat, el pròxim 6 d’abril a les 18:00 h, la manifestació “Punxem la bombolla” per denunciar els preus abusius dels lloguers. La manifestació començarà als Jardinets de Gràcia i acabarà a la parada de metro Diagonal (L3, L5). La defensa dels lloguers assequibles i estables, la creació d’un parc públic d’habitatges de lloguer i l’exigència de mesures polítiques i fiscals per adequar els lloguers a la renda disponible de la llar, són les mesures principals sobre les quals es construeix la protesta.

L’organització crida al carrer als veïns i veïnes per denunciar el negoci que les indústries immobiliàries i turístiques fan amb les llars del barri. Una major intervenció de l’Ajuntament és necessària, començant per la possibilitat de contractes de lloguer únic per oficines d’Habitatge dels Ajuntaments per poder posar fi als abusos dels intermediaris.

Per poder fer front als desnonaments sense alternativa habitacional s’exigeix una major autonomia financera dels ajuntaments per gestionar el parc habitacional de les ciutats. Per contribuir a aquest parc, es proposa adquirir els habitatges acumulats per la banca i els fons voltors per a poder garantir la seva funció social.

Aquí trobareu el Manifest #PunxemLaBombolla amb tots els punts detallats i explicats.

Xarxes socials
Darreres notícies
Plataforma Masriera organitza un vermut reivindicatiu el pròxim 17 de desembre
Les condicions geogràfiques, patrimonials i comercials de la Dreta de l’Eixample han causat que sigui un dels barris més concorreguts...
Informe sobre les Zones Verdes de la Dreta de l'Eixample
En el debat sobre el futur de les zones verdes del barri, que es va dur a terme el passat...
Iniciades les obres dels eixos verds
Us informem que les obres dels Eixos Verds (Superilla), que comprenen una reivindicació històrica de la Dreta de l’Eixample, l’Eix de vianants...