Estem adherits

Adhesions vigents de l’AVV de la Dreta de l’Eixample

FEDERACIÓ D’ASSOCIACIONS DE VEÏNS DE BARCELONA (FAVB)

La FAVB, entitat cívica creada l’any 1972, ve treballant al servei dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona per tal de millorar la qualitat de vida de la ciutat. Agrupa més de cent associacions de veïns i veïnes del barris de Barcelona i participa en els temes de ciutat per fomentar la solidaritat, la igualtat i la convivència. Coordina l’activitat d’aquestes associacions en campanyes i activitats que depassen el nivell de barri.

COMPROMÍS CIUTADÀ PER LA SOSTENIBILITAT 2010-2022

El Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat 2012-2022 relleva i prorroga el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2002-2012, que concretava l’Agenda 21 de Barcelona, incloent nous objectius estimulants que
aborden les tasques pendents dels anys anteriors.

MANIFEST CARRER GIRONA EIX DE VIANANTS (2016)

MANIFEST «BARCELONA NO ESTÀ EN VENDA» (2017)

En un context de retallades en la sanitat, l’educació i l’assistència social, de saqueig a la guardiola de les pensions i d’increments abusius en les taxes universitàries, la cultura, la investigació i el jovent queden arraconats per una manca preocupant de visió de futur.

MANIFEST PLATAFORMA VOLEM INSTITUT ANGELETA FERRER

“Demanem que es construeixi l’Institut Angeleta Ferrer, el solar del qual ja va ser cedit per l’Ajuntament de Barcelona i la seva construcció aprovada i després frenada pel Consorci d’Educació de Barcelona. L’increment de noves escoles públiques de primària en la zona evidencia aquesta necessitat”.

PACTE PER LA MOBILITAT DE BARCELONA

El Pacte per la Mobilitat és un espai de participació i diàleg amb la voluntat de tenir un fòrum participatiu format per l’Administració local i un ampli ventall d’associacions i entitats de la ciutat per construir un model de mobilitat basat en el consens.