Junta directiva

jaume-artigues

Jaume Artigues

President

Arquitecte. Especialitzat en espais públics, retorno a l’Associació de veïnes i veïns per recuperar els nostres drets.

Dolors Ylla-Català

Vicepresidenta

Visc i treballo a la Dreta de l’Eixample, aquí han nascut i crescut els meus fills. Estimo el Barri i, malgrat la seva centralitat i qualitat, hi ha dèficits importants. El Futur del meu Barri depèn, en part, de mi.

dgh

Carme Ibañez

Tresorera

Convençuda del fet que la cultura pot ser un element cohesionador i integrador col·laboro amb la resta dels companys de Junta i de la Coordinadora per tal de regenerar la vida comunitària del barri de la Dreta de l'Eixample.

Foto AVVDE Eugeni Boix

Eugeni Boix

Secretari

Nascut a l’Empordà i resident a Barcelona, m’agrada la zona on visc i vull col·laborar perquè tothom en pugui gaudir com si fos a casa. Vull ajudar a fomentar activitats diverses perquè hi pugui participar tothom qui vulgui.

aurora

Aurora Moreno

Vocal

Professional de la Comunicació i de l’Audiovisual, em sumo a la força del col.lectiu de l’Associació amb voluntat de servei al Barri i a les persones.

pili

Pilar Biarge

Vocal

Em dic Pili Biarge i sóc mestra. La meva motivació per treballar amb l'Associació és per millorar la qualitat de vida de les nenes i nens del meu barri. Penso que per avançar en l'educació, primer hem de progressar en la cura i l'entorn que oferim els més petits.

Default avatar profile icon. Grey photo placeholder. Hand drawn, modern, woman avatar profile icon (or portrait icon). User flat avatar icon, sign, profile female symbol.

Mònica Julià

Vocal