Reunions entre l'AVVDE i els partits que es presenten a les eleccions municipals
Ines Martin

L’Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l’Eixample ha iniciat, des d’aquest mes de març, les reunions amb les diferents forces polítiques que es presenten a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig a Barcelona. Les primeres preses de contacte han sigut amb Barcelona en Comú, PSC, Esquerra Republicana i Ciutadans, mentre que estan pendents per als pròxims dies les trobades amb representants de CUP i PDeCAT.

En aquestes reunions s’ha dialogat sobre el Programa de reivindicacions per al mandat 2019-2023 elaborat per l’AVVDE i el casal de Joves de l’Eixample. Solucionar els dèficits d’equipaments és una de les principals demandes del barri, incloent-hi l’adquisició del Taller Masriera com a edifici emblemàtic per acollir l’Ateneu de gestió cívica. L’increment d’espais verds és un dels altres punts que reivindica el barri, així com una millora de la mobilitat resolent les incidències de les línies de transport públic i privat en diferents carrers.

La crisi de l’habitatge pren presencia amb la demanda de Taules d’Habitatge Obertes, una regulació dels preus dels lloguers i la construcció d’un estoc d’habitatge de lloguer protegit. Com a accions socials es demana un nou impuls del Projecte Radars per a l’atenció a la gent gran i la incrementació dels ajuts a la pobresa, ampliant els menjadors i dormitoris d’emergència a les persones sense llar.

Consulteu totes les reivindicacions pel mandat 2019-2023 punt per punt: REIVINDICACIONS PEL MANDAT 2019-23

 

 

 

 

Xarxes socials
Darreres notícies
Ja disponible el programa de la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023! (19, 20 i 21 de maig)
Per fi podem compartir amb vosaltres tota la feina que hem estat duent a terme aquests últims mesos. Aquesta magnífica...
L'AVVDE organitza la Festa Major de la Dreta de l'Eixample 2023
Ja estem escalfant motors per una Festa Major excepcional per al barri els dies 19, 20 i 21 de maig....
Presentació i debat sobre l'Informe de l'Habitatge de Luxe a l'Eixample, el 6 de febrer
El pròxim dilluns 6 de febrer, a les 19 hores, l’Espai d’Entitats Xamfrà 317 (Aragó 317), acollirà la Presentació i Debat l’Informe de...