S'HAN OBERT ELS CARRERS BAIXA AL CARRER i RESPIRA MILLOR!
Ines Martin

El 7 i 8 de març Obrim Carrers se celebra a quatre vies de la ciutat. Via Laietana i Gran de Gràcia es van obrir al febrer i, al mes de març s’hi sumen el carrer Aragó i Creu Coberta-Sants.

El diumenge 8 de març gairebé 5 quilòmetres del carrer Aragó s’ompliran d’activitats i permetran que la ciutadania visibilitzi un ús del carrer ben diferent de l’habitual amb trànsit. Les restriccions de vehicles es fan els dissabtes tarda, i continuen diumenges al matí. S’aprofiten aquests tancaments de la circulació per recuperar les vies com a espais de passeig, d’estada i d’oci per a realitzar-hi activitats. Trobareu rutes urbanístiques, dibuix urbà, tallers, esport, zones d’estada, música, espectacles.

L’acció comporta que es veuran afectades 19 línies de bus:
– Línies 54, 59, 63, 67, V9 i V13 modificaran els seus recorreguts desviant-se totes per Urgell (de pujada) i Vilarroel (de baixada) per travessar Aragó.
– Línies 6, 62, D50 i V23 modificaran els seus recorreguts pujant per Marina i Lepant (baixada).
– Les línies 7, 19, 22, 24, 39, 47, V15, V17 i V19 tindran limitacions de recorregut i recorreguts parcials.

Diumenge al matí, per primera vegada, tindrà lloc el tall de trànsit del carrer Aragó, en el tram comprès entre l’Avinguda Meridiana i el carrer Tarragona. El tall viari s’iniciarà a les 7:00 hores i durarà fins a les 17:00 hores i les activitats ciutadanes tindran lloc entre les 10:00 i les 15:00 hores. Per aquesta via un diumenge al matí hi poden arribar a circular més de 64.000 vehicles.

Xarxes socials
Darreres notícies
1R CONCURS CARTELL FESTA MAJOR!
Podeu consultar totes les Bases  del  Concurs a aquest enllaç
AVVDE BONES FESTES I UN BON ANY 2024
AVVDE AL MERCAT DE LA CONCEPCIÓ ELS DESITJA A TOTHOM BONES FESTES I UN BON ANY 2024. SALUT I BON VEÏNATGE…! video producció...
Salvem Consell de Cent!
L’Associació de Veïns i Veïnes de la Dreta de l’Eixample, com a promotora i membre del grup impulsor de l’Eix...