S'HAN OBERT ELS CARRERS BAIXA AL CARRER i RESPIRA MILLOR!
Ines Martin

El 7 i 8 de març Obrim Carrers se celebra a quatre vies de la ciutat. Via Laietana i Gran de Gràcia es van obrir al febrer i, al mes de març s’hi sumen el carrer Aragó i Creu Coberta-Sants.

El diumenge 8 de març gairebé 5 quilòmetres del carrer Aragó s’ompliran d’activitats i permetran que la ciutadania visibilitzi un ús del carrer ben diferent de l’habitual amb trànsit. Les restriccions de vehicles es fan els dissabtes tarda, i continuen diumenges al matí. S’aprofiten aquests tancaments de la circulació per recuperar les vies com a espais de passeig, d’estada i d’oci per a realitzar-hi activitats. Trobareu rutes urbanístiques, dibuix urbà, tallers, esport, zones d’estada, música, espectacles.

L’acció comporta que es veuran afectades 19 línies de bus:
– Línies 54, 59, 63, 67, V9 i V13 modificaran els seus recorreguts desviant-se totes per Urgell (de pujada) i Vilarroel (de baixada) per travessar Aragó.
– Línies 6, 62, D50 i V23 modificaran els seus recorreguts pujant per Marina i Lepant (baixada).
– Les línies 7, 19, 22, 24, 39, 47, V15, V17 i V19 tindran limitacions de recorregut i recorreguts parcials.

Diumenge al matí, per primera vegada, tindrà lloc el tall de trànsit del carrer Aragó, en el tram comprès entre l’Avinguda Meridiana i el carrer Tarragona. El tall viari s’iniciarà a les 7:00 hores i durarà fins a les 17:00 hores i les activitats ciutadanes tindran lloc entre les 10:00 i les 15:00 hores. Per aquesta via un diumenge al matí hi poden arribar a circular més de 64.000 vehicles.

Xarxes socials
Darreres notícies
Plataforma Masriera organitza un vermut reivindicatiu el pròxim 17 de desembre
Les condicions geogràfiques, patrimonials i comercials de la Dreta de l’Eixample han causat que sigui un dels barris més concorreguts...
Informe sobre les Zones Verdes de la Dreta de l'Eixample
En el debat sobre el futur de les zones verdes del barri, que es va dur a terme el passat...
Iniciades les obres dels eixos verds
Us informem que les obres dels Eixos Verds (Superilla), que comprenen una reivindicació històrica de la Dreta de l’Eixample, l’Eix de vianants...