Visita el Taller Masriera en el marc del festival 48h Open House Barcelona
avvdretaeixample

El festival 48h Open House Barcelona 2021 arriba els propers 23 i 24 d’octubre! La principal cita de Barcelona amb l’arquitectura obre les portes a més de 150 edificis de tot tipus, forma i mesura.

Aquest any la programació del festival d’arquitectura 48h Open House BCN 2021 destaca el tema de l’arquitectura mediterrània, una tradició arquitectònica vernacular, d’arrels populars i anònima que s’ha interpretat i adaptat a les noves realitats. El festival ofereix més de 250 activitats (visites a edificis i itineraris) que no requereixen inscripció prèvia (només el 9% d’activitats ho requereix per qüestions de seguretat). Per més informació visita la pàgina de funcionament de l’OPH Barcelona https://www.48hopenhousebarcelona.org/es/funcionamiento/.

El dissabte 23 d’octubre es podrà visitar el Taller Masriera (C/Bailèn, 70) des de les 10h fins a les 19h. Pots trobar més informació de l’edifici a https://plataformamasriera.cat o al web de l’OPH BCN, que també han preparat aquest petit audio per contextualitzar l’edifici.

Altres edificis de la Dreta de l’Eixample que podràs visitar són:

Xarxes socials
Darreres notícies
Consulta tots els esdeveniments per celebrar el 25N
Consulta aquí tots els actes i esdeveniments que s’organitzen al barri per celebrar el 25N, dia internacional de l’eliminació de la violència...
Debat sobre els usos de l'espai públic al barri: mobilitat, activitat comercial i convivència
Al darrer Consell de Barri de la Dreta de l’Eixample, celebrat el dimarts 16 de novembre de 2021, es va obrir debat...
Primera fase de la campanya per construir el futur Masriera superada!
Ja hem superat la primera fase de la campanya de micromecenatge per construir el futur Ateneu Taller Masriera! La campanya publicada...